Главная страница Блог
Главная » 2014 » Квітень » 23 » ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ДИТЯЧІ МЕБЛІ?
17:19
ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ДИТЯЧІ МЕБЛІ?

 

Ради і рекомендації від Черкаської меблевої фабрики "МКС"


Коли народився Ваш малюк, Ви з ніжним трепетом підбирали йому перші речі. Але... Ваша дитина виріс, і стара ліжечко йому стала мала, така проблема з'являється у всіх батьків. Звичайно, можна покласти його поруч з собою, або ж на дорослий диван, але потрібно подумати про зручність для малюка, і, звичайно ж, про його здоров'я. У цьому Вам допоможуть дитячі дивани, до вибору яких варто підійти серйозно.

 

Природно, що Вам хочеться купити красивий, квітчастий диван, який би підходив Вашу дитячу і дуже сподобався дитині, але при виборі варто звернути увагу на більш важливі показники. Матеріали для дитячого дивана Величезне значення має факт, з яких матеріалів виготовлений диван. Вони повинні бути екологічно чистими і якісними, адже те, що для дорослого не заподіє шкоди, для дитини може бути дуже небезпечним. Також якісно виконані матеріали гарантують Вам довгі роки служби дивана, і збереження його первісного вигляду. У якісної продукції обов'язково повинен бути сертифікат, що підтверджує якість.

 

Тому не соромтеся його питати. Вільне місце в дитячій кімнаті Ще варто звернути увагу на те, що для дитячої кімнати важливо наявність як можна більшого вільного місця, тому в складеному стані диван повинен бути майже непомітним в кімнаті. Більшість диванів також мають спеціальні шафки для білизни та іграшок, варто вибирати саме такі варіанти, адже це, безсумнівно, полегшить Ваше життя. Розкладний диван для дитини Так як ми визначилися з самим головним, зараз варто вибрати модель дивана.

 

Найпопулярнішими вважаються розкладачки, а також трансформери. Саме останні підійдуть невеликі кімнати, так як вдень перетворюються в крісло, а по мірі росту дитини такий диван досить розкладати трохи більше. Диванчик для Вашого чада підібрати легко в широкій представленості на меблевому ринку всіляких дитячих моделей. Виробник робить дитячі дивани-книжки, єврокнижки, так званий кляк-кляк. М'яким наповнювачем служать різні матеріали: пружинні блоки, пенопропілен, поролон.

 

Диван з ортопедичним матрацом для дитини Ну, а щоб дитина росла здоровою обов'язково варто придивитися до диванів з ортопедичним матрацом. Такі матраци повністю повторюють форму вигину тіла дитини, і дають можливість відпочити ще незміцнілому хребту після дня повного пригод. Варіант для турботливих батьків, які намагаються дати своєму малюку все найкраще.

Ну і звичайно вибір залежить від статі дитини. Ви чітко знаєте, хто буде спати на купленому дивані – хлопчик чи дівчинка. І тут основну увагу потрібно приділити колірному рішенню диванчика.Рожеві, лілові і світлі відтінки, можливо з кольоровими яскравими доповненнями порадують дівчаток.  Хлопчикам же до вподоби припадуть червоні, сині, блакитні та зелені кольори.

 

 Дитячі дивани з машинками і мультиками Дитячі дивани найчастіше оздоблені різними веселими картинками - мультяшні герої, автомобільчики або ведмедика.  І тут варто запитати думку у самої дитини.  Якщо малюкові диванчик до душі, можна брати не роздумуючи.  Всі ми знаємо, що у дитячій фантазії немає меж.  Якщо ми з Вами сприймаємо диван, як місце для відпочинку і сну, то у Вашої дитини на цей рахунок зовсім інша думка.  Для дитини його кімната - місце, де він розвивається, росте, проводить вільний час, це світ його фантазій, мрій і натхнення.

Вибір дитячого дивана за Вами і пам'ятайте - правильний вибір дитячого дивана дозволить привнести в Ваш будинок атмосферу спокою і радості, що дозволить спокійно спати Вашому чаду, а значить і Вам.  А наші консультанти в будь-який момент будуть раді допомогти Вам, впорається з цим нелегким вибором, дадуть відповідь на всі Ваші питання, що виникли в процесі вибору.

Категория: Корисна інформація | Просмотров: 4843 | Добавил: Platinum | Рейтинг: 5.0/2