Главная страница Блог
Главная » 2014 » Квітень » 23 » РАДИ ПРИ ВИБОРІ ДИВАНА
17:53
РАДИ ПРИ ВИБОРІ ДИВАНА

На сьогоднішній день спостерігається цікава тенденція вимог покупців до магазинів меблів. Людина хоче купити м'які меблі хорошої якості, і при цьому витративши мінімум часу. Але все ж не забувайте -до вибору меблів для щоденного користування треба підходити дуже серйозно. Суть лежить в простих людських потребах, які проявляються зовні у міру розвитку того чи іншої людини.

Чим вищий рівень особистісного розвитку людини, тим більше у нього вимог до обираного дивану або куті.

У нашій Черкаській меблевої фабрики "МКС" дуже великий і різноманітний вибір меблів на всі смаки .Ознайомившись з усіма розділами на сайті, ви зможете вільно визначитися у своєму виборі того ж дивана , кутка , ліжка чи тахти. Дуже важливо розуміти при купівлі меблів, що вартість виробу завжди в якійсь мірі відповідає якості.

Важливо пам'ятати, що купуючи м'які меблі (дивани, крісла, ліжка, пуфи, тахта, диван тощо) вона повинна бути розрахована на термін експлуатації близько 5 років і зовнішній вигляд відповідає заявленій ціні, а саме оббивка (тканина), наповнення пінополіуретан, ламелі, пружинний блок), матеріали (дерево, ДСП, фанера). Більш дорогі меблі виготовляється з більш дорогих наповнювачів: часто використовується шкіра, більш якісний пінополіуретан, використовується, дерево і фанера, можуть бути досконаліше механізми розкладки, але в основному будується за тими ж принципами, що і недорогі меблі.

Черкаська меблева фабрика "МКС" гарантує вам якісну сертифіковану меблі від виробника !

Категория: Корисна інформація | Просмотров: 21908 | Добавил: Platinum | Рейтинг: 3.0/3